Міжнародний семінар по свинарству - Економічні аспекти ефективності в свинарстві

27 липня 2017 року в м. Харкові відбудеться міжнародний семінар по свинарству: Економічні аспекти ефективності в свинарстві.

<p>Серед доповідачів міжнародні експерти - Радім Гібнер, міжнародний експерт з Чехії; Андрій Павлов та Геннадій Чернецький, представники міжнародної  генетичної компанії Genus PIC United Kingdom.</p> <p>Доповідачами від українського ринку стали експерти - Віталій Соколов, Віталій Піотрович, Олександр Бабань, Ольга Щебентовська – всі висококваліфіковані спеціалісти-практики, кандидати наук.</p> <p>Учасникам семінару будуть представлені наступні теми:</p> <p>Годівля високопродуктивних свиноматок.<br /> Доповідач: Радім Гібнер, міжнародний експерт з годівлі, міжнародної корпорації Текро -Чехія<br /> <br /> Генетика, як перший фактор економічної ефективності в свинарстві. Доповідачі: Андрій Павлов та Геннадій Чернецький, представники міжнародної генетичної компанії Genus PIC United Kingdom<br /> <br /> Мертвонароджені поросята. Резерви підприємства.<br /> Доповідач: Віталій Соколов, начальник відділу сервісу з свинарства Консультаційного центру компанії ТОВ «Текро»<br /> <br /> Можливості та перспективи УЗД в репродукції свиней. <br /> Доповідач: Олександр Бабань, кандидат ветеринарних наук, експерт Консультаційного центру компанії ТОВ "Текро"<br /> <br /> Діагностика та профілактика клостридіозів свиней різних вікових груп. Доповідач: Віталій Піотрович, кандидат ветеринарних наук, ТОВ "АТ Біофарм"<br /> <br /> Збитки від хвороби Глессера. Паталогічні та гістологічні зміни.<br /> Доповідач: Ольга Щебентовська, кандидат ветеринарних наук, консультант ТОВ "Текро"<br /> <br /> Чи достатньо Ви знаєте про відтворення свиней?<br /> Доповідач: Олександр Бабань, кандидат ветеринарних наук, експерт Консультаційного центру компанії ТОВ "Текро"</p> <p>Для участі в семінарі зареєструйтеся на сайті: http://www.tekro.ua/ua/seminar-registration</p> <p>Довідки: тел. 050 375 43 22, тел. 050 366 92 86<br /> E-mail: seminar@tekro.ua </p>