Міжнародний семінар по свинарству - Економічні аспекти ефективності в свинарстві

27 липня 2017 року в м. Харкові відбувся міжнародний семінар по свинарству: Економічні аспекти ефективності в свинарстві. Організатор міжнародного семінару – чеська компанія «ТЕКРО».<br><br>

<p>Серед доповідачів на семінарі були присутні міжнародні експерти - Радім Гібнер, міжнародний експерт з Чехії; Геннадій Чернецький, представник міжнародної  генетичної компанії Genus PIC United Kingdom.  Доповідачами від українського ринку стали експерти - Віталій Соколов, Віталій Піотрович, Олександр Бабань, Ольга Щебентовська – всі висококваліфіковані спеціалісти-практики, кандидати наук.</p> <p>На семінарі біли висвітлені актуальні теми, такі як: годівля високопродуктивних свиноматок; генетика, як перший фактор економічної ефективності в свинарстві; мертвонароджені поросята - резерви підприємства; можливості та перспективи УЗД в репродукції свиней; діагностика та профілактика клостридіозів свиней різних вікових груп; збитки від хвороби Глессера - паталогічні та гістологічні зміни.</p> <p>Компанія «ТЕКРО» вдячна доповідачам за змістовні доповіді та всім учасникам за участь в семінарі. </p>