Семінар «ВРХ: Як досягти мети - 1 теля у рік від кожної корови!»

Семінар присвячено важливим аспектам у вирощуванні, годівлі та відтворенню великої рогатої худоби тощо. Доповідачами виступлять кандидати ветеринарних наук, висококваліфіковані спеціалісти-практики.

<p>Дата проведення: 7 грудня 2017 року. Місце проведення: м. Луцьк</p> <p>Організатори: міжнародна компанія Bayer та чеська компанія ТЕКРО.</p> <p>Шановні колеги,</p> <p>запрошуємо Вас відвідати семінар «ВРХ: Як досягти мети - 1 теля у рік від кожної корови!», що відбудеться 7 грудня 2017 року у м. Луцьк.</p> <p>Запрошуємо усіх бажаючих прийняти участь у зазначеному заході. Для участі у семінарі необхідна попередня реєстрація.</p> <p>Програма</p> <p> 9:00—10:00   Реєстрація. Кава.   </p> <p>10:00 – 11:00  Гормональні бурі у корів. Як протистояти та втримати результат.</p> <p>-          Фактори порушення репродуктивної функції.</p> <p>            Олександр Бабань, к.вет.н., ТОВ «Текро»</p> <p> 11:00 – 11:30  90-60-90… або як досягти ідеальної вгодованості корів.</p> <p>-          Вплив повноцінної годівлі на відтворну функцію.</p> <p>-          Методи корекції годівлі корів у різні фізіологічні періоди.</p> <p>           Сергій Блюсюк, к.с.-г.н. ТОВ «Текро»</p> <p>11:30 – 12:00 Захист молочної продуктивності від паразитів.</p> <p>-          Новітні підходи до протипаразитарного захисту корів.</p> <p>           Олександр Костюк, ТОВ «Байєр»</p> <p>12:00 – 12:20 Кава брейк.</p> <p> 12:20 – 12:40  Електронна система моніторингу ветеринарного</p> <p>                        благополуччя в скотарстві.</p> <p>                        Олександр Вальчук, к.вет.н., доцент, НУБіП України</p> <p> 12:40 – 13:20  Hic mors vivat docent! / Через мертве вчать живе.  </p> <p>                        Паталогоанатомічні зміни при інфекційних та неінфекційних</p> <p>                        хворобах, що призводять до неплідності.</p> <p>                        Ярослав Сердюков, к.вет.н., доцент, НУБіП України</p> <p>13:20 – 13:50 Схеми профілактичних обробок новотільних корів.</p> <p>                      Андрій Турчик, ТОВ «Байєр»</p> <p>13:50 – 14:50  Коли гормони «не працюють».</p> <p>-          Практичний досвід господарства.</p> <p>           Андрій Ласкавенко, гол. ветеринарний лікар «Так-Агро»</p> <p>14:50  ОБІД</p> <p>Реєстрація і додаткова інформація:</p> <p>(050) 388 89 26 Андрій Турчик</p> <p>(095) 280 65 58 Олександр Костюк</p> <p>(050) 375 43 22 Наталія Ліщук</p>