Главное о ТЕКРО

<p>Гарантією якості продукції компанії є ретельний вхідний та вихідний контроль, сучасні технології, висока якість вхідної сировини, власна сертифікована лабораторна база, а також багаторічний досвід фахівців експертів.</p> <p>Компанія ТЕКРО завжди ставить перед собою мету тісно пов&rsquo;язати теоретичне підґрунтя з практикою. Перед тим як включити до складу кормів нові компоненти, а також перед змінами в рецептурах, компанія ТЕКРО завжди проводить довгострокове тестування, в тому числі випробування в господарствах. Будь-які зміни направлені на постійну модернізацію та вдосконалення рецептур продуктів компанії ТЕКРО.</p> <p>Кормові добавки вирізняються серед конкурентів високою конверсією засвоюваності мікро-, макроелементів, оптимальним вмістом енергії для збагачення раціонів та наявністю інноваційних компонентів у складі продуктів.</p> <p>Ефективне використання кормових добавок покращує рентабельність Вашого бізнесу.</p> <p>Невід&rsquo;ємною частиною співпраці з ТЕКРО з клієнтами &ndash; сільськогосподарськими підприємствами &ndash; є консультаційна підтримка. Консультаційний центр ТЕКРО працює з питань:</p> <p>&middot;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; годівлі,</p> <p>&middot;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; ультразвукової діагностики,</p> <p>&middot;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; менеджменту,</p> <p>&middot;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; ветеринарії,</p> <p>&middot;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; відтворення,</p> <p>&middot;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; дезінфекції.</p> <p>&nbsp;</p>