Главное о ТЕКРО

<p>Гарантією якості продукції компанії є ретельний вхідний та вихідний контроль, сучасні технології, висока якість вхідної сировини, власна сертифікована лабораторна база, а також багаторічний досвід фахівців експертів.</p><p>Компанія ТЕКРО завжди ставить перед собою мету тісно пов’язати теоретичне підґрунтя з практикою. Перед тим як включити до складу кормів нові компоненти, а також перед змінами в рецептурах, компанія ТЕКРО завжди проводить довгострокове тестування, в тому числі випробування в господарствах. Будь-які зміни направлені на постійну модернізацію та вдосконалення рецептур продуктів компанії ТЕКРО.</p><p>Кормові добавки вирізняються серед конкурентів високою конверсією засвоюваності мікро-, макроелементів, оптимальним вмістом енергії для збагачення раціонів та наявністю інноваційних компонентів у складі продуктів.</p><p>Ефективне використання кормових добавок покращує рентабельність Вашого бізнесу.</p><p>Невід’ємною частиною співпраці з ТЕКРО з клієнтами – сільськогосподарськими підприємствами – є консультаційна підтримка. Консультаційний центр ТЕКРО працює з питань:</p><p>·         годівлі,</p><p>·         ультразвукової діагностики,</p><p>·         менеджменту,</p><p>·         ветеринарії,</p><p>·         відтворення,</p><p>·         дезінфекції.</p><p> </p>